Det tilbyder jeg

Jeg har altid været nysgerrig på de mange forskellige faggrupper, der skal til for at lave et TV-program. Om det er det tekniske eller kreative, så er det bare forskellige værktøjer til at fortælle den gode historie. 

Tilrettelægger


De sidste 5 år har mit primære fokus været som tilrettelægger på boligprogrammet "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed". Det er blevet til knap 40 programmer der fordeler sig på 8 sæsoner. 
Mit første tilrettelæggerjob var på dk4, hvor jeg opfandt, tilrettlagde og klippede programserien "dk4 Akustisk", og det nyeste har været et smut til Thailand med realityprogrammet "Good Luck Guys" der kan streames på Amazon.
Jeg har desuden en 10 ugers VJ-uddannelse fra Kort og Dokumentar Filmskolen fra 2016.

Lydtekniker

Lydtekniker, tonemester, lyddesigner. Kært barn har mange navne, og gennem min karriere har jeg beskæftiget mig med flere forskellige dicipliner indenfor det lydtekniske. Både som afvikler bag de helt store mixerpulte i OB-vognen, i marken med min Sound Devices optager eller ved computeren for at lave efterarbejde inden programmerne skal sendes.
Selvom jeg mest arbejder med indhold for tiden, så svinger jeg gerne boomstangen når det passer i kalenderen.
Blandt de programmer jeg har lavet lyd til kan nævnes:
"Toppen af Poppen", "Danmarks bedste portrætmaler", "Stormester", Lego Masters", "Luksusfælden", Skattejagt på Museet" samt flere mindre fikstionserier og utrolig mange live sports events. 

Podcast


Kombinationen af indhold og lydteknik gør naturligvis, at jeg ikke kunne holde mig tilbage da podcastbølgen tog fart. Og fra 2017-2022 lavede jeg serien "Fjernsyn for mig" med komikeren Dan Andersen, hvor vi dissikerede diverse tv-programmer med hjælp fra prominente gæster.

Desuden optager og mixer jeg podcasts for andre, som f.eks. Hakkedrengenes live optrædener.


Jeg kan desuden hjælpe med at oplære andre i hvordan man laver podcasts eller lave rådgivning til indkøb af udstyr.